Skip to main content

PHP

Gerealiseerde projecten met PHP

Gastvrij Schagerbrug

Inwoners van Schagerbrug kunnen zich online inschrijven voor een walking diner. De groepen worden automatisch samengesteld met behulp van Laravel.

Meer informatie

Westphalen

Maatwerk landingspagina bedoeld om potentiële klanten te informeren over de beschikbare appartementen en kavels.

Meer informatie

Docoldenzaal

Dierenopvangcentrum Oldenzaal verzorgt jaarlijks honderden zwerf- en afstandsdieren. Dynamisch adoptie formulier en donatie module iDEAL.

Meer informatie

Adhoc Zorgt

Adhoc Zorgt heeft jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche. Nieuwe website ontwikkeld om vacatures online te presenteren.

Meer informatie

NL Senioren Alarmering

NL Senioren Alarmering voorziet senioren met een alarmknop. Laravel API en dashboard om de alarmeringen inzichtelijk te maken voor contactpersonen en meldkamer.

Meer informatie

Studio Loulou

Realiseren website met boekingsformulier voor Studio Loulou een unieke locatie waar fotografie, interieurdesign en creativiteit samenkomen.

Meer informatie

Erasmus Universiteit

Ondersteuning maatwerk development team Erasmus Universiteit. Voor een nieuwe applicatie waarbij docenten worden ondersteund in het beoordelen en feedback leveren op student opdrachten.

Meer informatie

Finops

Finops helpt huishoudens met het optimaliseren van hun financiële producten. Ontwikkelen van Laravel applicatie en Nova dashboard.

Meer informatie

Wedaycare

Ontwikkeling van Laravel API en medewerker-apps, voor Wedaycare een kinderdagverblijf platform om planning en oudercommunicatie op één plek te regelen.

Meer informatie

Aime Té

Realiseren en beheer webshop. Aime Té verkoopt natuurlijke en duurzame design meubels voor een betaalbare prijs.

Meer informatie