Skip to main content

Maatwerk

Met maatwerk software is het mogelijk om volledig aan te sluiten op uw specifieke wensen. Als freelance softwareontwikkelaar kan ik nauw samenwerken om de requirements helder te krijgen en een oplossing te ontwerpen die aansluit op uw situatie. Dit kan betrekking hebben op het ontwikkelen van nieuwe software, of het aanpassen of uitbreiden van bestaande software.

Gerelateerde projecten

Gastvrij Schagerbrug

Inwoners van Schagerbrug kunnen zich online inschrijven voor een walking diner. De groepen worden automatisch samengesteld met behulp van Laravel.

Meer informatie

Westphalen

Maatwerk landingspagina bedoeld om potentiële klanten te informeren over de beschikbare appartementen en kavels.

Meer informatie

NL Senioren Alarmering

NL Senioren Alarmering voorziet senioren met een alarmknop. Laravel API en dashboard om de alarmeringen inzichtelijk te maken voor contactpersonen en meldkamer.

Meer informatie

Studio Loulou

Realiseren website met boekingsformulier voor Studio Loulou een unieke locatie waar fotografie, interieurdesign en creativiteit samenkomen.

Meer informatie

WPsherpa

WPsherpa is specialist in Wordpress websites. Realisatie Laravel dashboard om Wordpress websites te monitoren.

Meer informatie

Erasmus Universiteit

Ondersteuning maatwerk development team Erasmus Universiteit. Voor een nieuwe applicatie waarbij docenten worden ondersteund in het beoordelen en feedback leveren op student opdrachten.

Meer informatie

Finops

Finops helpt huishoudens met het optimaliseren van hun financiële producten. Ontwikkelen van Laravel applicatie en Nova dashboard.

Meer informatie

TD sportswear

TD sportswear hét merk voor het bedrukken van je sportkleding. Realiseren tool (Vue) waarmee klanten zelf sportkleding kunnen personaliseren.

Meer informatie

Wedaycare

Ontwikkeling van Laravel API en medewerker-apps, voor Wedaycare een kinderdagverblijf platform om planning en oudercommunicatie op één plek te regelen.

Meer informatie