Skip to main content

REST API

Gerealiseerde projecten met REST API

Adhoc Zorgt

Adhoc Zorgt heeft jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche. Nieuwe website ontwikkeld om vacatures online te presenteren.

Meer informatie

NL Senioren Alarmering

NL Senioren Alarmering voorziet senioren met een alarmknop. Laravel API en dashboard om de alarmeringen inzichtelijk te maken voor contactpersonen en meldkamer.

Meer informatie

Studio Loulou

Realiseren website met boekingsformulier voor Studio Loulou een unieke locatie waar fotografie, interieurdesign en creativiteit samenkomen.

Meer informatie

WPsherpa

WPsherpa is specialist in Wordpress websites. Realisatie Laravel dashboard om Wordpress websites te monitoren.

Meer informatie

Erasmus Universiteit

Ondersteuning maatwerk development team Erasmus Universiteit. Voor een nieuwe applicatie waarbij docenten worden ondersteund in het beoordelen en feedback leveren op student opdrachten.

Meer informatie

Finops

Finops helpt huishoudens met het optimaliseren van hun financiële producten. Ontwikkelen van Laravel applicatie en Nova dashboard.

Meer informatie

TD sportswear

TD sportswear hét merk voor het bedrukken van je sportkleding. Realiseren tool (Vue) waarmee klanten zelf sportkleding kunnen personaliseren.

Meer informatie

Wedaycare

Ontwikkeling van Laravel API en medewerker-apps, voor Wedaycare een kinderdagverblijf platform om planning en oudercommunicatie op één plek te regelen.

Meer informatie

Aime Té

Realiseren en beheer webshop. Aime Té verkoopt natuurlijke en duurzame design meubels voor een betaalbare prijs.

Meer informatie