Skip to main content

Aime Té

Opdracht

Aime Té verkoopt natuurlijke en duurzame design meubels voor een betaalbare prijs. Sinds 2020 beheer ik de webshop en werk ik samen met Aime Té om de online verkoop te stroomlijnen. Stapsgewijs is de hele webshop vernieuwd en gemoderniseerd. Aime Té groeit snel en heeft klanten in heel Europa, zo is de website meertalig gemaakt en is er een dynamisch assortiment per land.

De basis van de webshop is gebaseerd op WooCommerce en een maatwerk WordPress thema. Het maatwerk thema geeft de vrijheid om eigen ontwerpen en functionaliteiten te implementeren. Alle elementen zijn op maat gemaakt en instelbaar via de WordPress backend.

Multi step checkout

Om klanten sneller en eenvoudiger door de checkout heen te helpen is er een multi step checkout ontwikkeld en geïmplementeerd met Vue. In de checkout zit een API koppeling met Postcode.nl zodat klanten gemakkelijk hun adres kunnen invullen op basis van postcode en huisnummer.

Zoektocht naar het juiste product

Het assortiment van Aime Té bestaat uit tientallen duizenden variaties, om klanten te helpen het juist product te vinden zijn er een aantal hulpmiddelen ontwikkeld. In de webshop is Algolia search geïmplementeerd, Aloglia zorgt voor een razendsnelle zoekmachine en product filters. Op de productpagina is een uitgebreide variatie switch gerealiseerd, waarmee klanten het juiste product kunnen vinden qua; kleur, onderstel, formaat en afwerking.

Techniek

Razendsnelle zoekmachine
Postcode.nl koppeling
Voorraad sale
Combi deals
Geoptimaliseerde checkout