Skip to main content

TD sportswear

Opdracht

TD sportswear hét merk voor het ontwerpen en bedrukken van je sportkleding voor fietsen, running en triathlon. TD sportswear was op zoek naar een tool waarmee klanten zelf sportkleding kunnen personaliseren en bestellen. Samen met TD sportswear hebben we een systeem ontworpen waarmee klanten producten kunnen personaliseren.

Met Vue is er een applicatie ontwikkeld die de bestaande SVG producten kan inladen, een SVG bestaat uit meerder vlakken bijvoorbeeld buik, borst, schouder en kraag. Per product is er een configuratie opgesteld welke SVG vlakken aangepast mogen worden qua: kleur, patronen, tekst en afbeelding.
Producten hebben meerdere aanzichten, bij het wijzigen van de schouder in het vooraanzicht moet het zijaanzicht en achteraanzicht ook aangepast worden. Vue faciliteert hier in met two way data binding zodat aanpassingen realtime in de browser worden weergegeven.

Cross-sell producten

Hoe mooi is het als na het ontwerpen van een shirt gerelateerd producten getoond worden zoals sokken en broeken met hetzelfde ontwerp. Om dit te realiseren is er een functie gemaakt die ontwerpen van een product kan overzetten naar een ander product. Zo wordt tijdens de checkout gepersonaliseerd cross-sell producten weergegeven.

API integratie

De ontwerpen worden opgeslagen in de backoffice van TD sportswear, zo kunnen klanten later verder werken aan hun ontwerp. Wanneer een klant een bestelling plaatst wordt het ontwerp gebruikt om naar de printer te sturen.

Techniek

Integratie bestaande ontwerpen
Gepersonaliseerde cross-sell producten
API integratie opslaan ontwerpen
Maathulp
Checkout integratie