Skip to main content

Finops

Opdracht

Finops helpt huishoudens met het optimaliseren van hun financiële producten. Klanten kunnen via een app hun maandelijkse lasten, besparingsmogelijkheden en informatie over verouderde producten inzien. Voor het vergelijken van hypotheek producten worden dagelijks alle actuele hypotheekrentes ingeladen. Zo hebben huishoudens altijd een reëel inzicht van hun besparing.

De app communiceert met een Laravel API waar alle informatie wordt verwerkt. Binnen de Laravel applicatie is alle bedrijfslogica ontwikkeld zoals: het herberekenen van overlijdensrisicoverzekering en hypotheken.

Intermediairs

Finops kan white label worden gebruikt voor intermediairs, zo is het mogelijk per intermediair een eigen huisstijl en app te configureren. Intermediairs hebben inzicht in hun portfolio via een Laravel Nova dashboard. Binnen het dashboard zijn diverse tools gerealiseerd zoals: maximale hypotheek, voordeel oversluiten en maandelijkse lasten berekening.

Inladen huishouden

Om huishoudens zo snel mogelijk inzicht te geven in hun financiële situatie. Is het mogelijk om een Belastingdienst VIA import te doen waardoor alle gegevens automatisch worden ingeladen.

Techniek

White label dashboard
Multitenant API
Belastingdienst import
Nova components